Sve je izvjesnije da se Francuz i Kraljveski klub neće dogovoriti: Real odbio novi, sulud, zahtjev Mbappea

Real Madrid i Florentino Perez na kraju sezone žele dovesti jedno veliko ime i krenuti u stvaranje nekih novih Galacticosa.


Želja i glavni cilj uprave Madriđana jeste zvijezda PSG-a i jedan od najboljih igrača današnjice, Kylian Mbappe. 

Francuz na kraju sezone ostaje bez ugovora i njegova sudbina još nikome nije poznata. Mnogi mediji su prenjeli informaciju da je Mbappe sve dogovorio sa Kraljevskim klubom, ali ni jedan ni drugi klub nisu tu informaciju potvrdili ili demantovali. PSG čini sve što je u njihovoj moći da zadrži sjajnog Francuza i, sada prema navodima uglednog španskog novinara, velikan iz Pariza ima veće šanse da ga zadrže i sledećih sezona.



Naime, prema istom izvoru Mbappe je od Real Madrida tražio 100 miliona više nego što su se prvi put dogovorili da potpiše za njih. Real na čelu sa Perezom taj suludi zahtjev odbio i sada je sve bliže tome da Mbappea sledeće sezone nećemo gledati u dresu Real Madrida. To je zaista ogromna cifra koju Mbappe želi za sebe pored astronomske plate koju mu nudi Real. 

Kraljevski klub je to glatko odbio i sve ukazuje na to da će odustati od sjajnog Francuza, a da će se okrenuti alternativama poput Erling Haalanda i drugih velikih imena.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.