Berardi odlučio da napusti Sassuolo: Odmah u red stala čak 4 velikana koja žele potpisati Italijana

Sassuolo je prosječna ekipa koja u Seriji A nemože niti ispasti iz nje niti se nadati da može naći svoje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.


Stanovnik su sredine tabele i uvijek nezgodna ekipa koja može svakoga da pobjedi, a sa druge strane i od svakoga da izgubi. 

Pored toga oni u svojim redovima imaju solidne igrače, ali oni se tu ne zadržavaju mnogo i klub im služi kao odskočna daska. Čist primjer je Manuel Locatelli koji se u Milanu nije najbolje snašao, ali zato jeste u dresu zeleno-crnih što mu je donijelo transfer u Juventus za sada samo na pozajmicu. Prva zvijezda tima je svakako Domenico Berardi koji je svoju karijeru i započeo u klubu.



Tokom svoje duge karijere je igrao za Juventus, ali se nije najbolje snašao i od 2015. gdoine je stalni član Sassuola. Međutim, prema navodima novinara specijalizovanog za transfere Gianluca Di Marzia, 27-godišnji Italijan želi, na sledećem prelaznom roku, da izađe na tržište. Berardi je donio odluku da želi napustiti Mapei stadion i svoju karijeru nastaviti u nekom klubu koji ima veće ambicije. 

Italijan je bio član reprezentacije Italije koja je osvojila, ne tako davno završeno, Europsko prvenstvo i bio je veoma bitan igrač za ekipu Roberto Mancinija. Sassuolo navodno za usluge Berardija traži, ni manje ni više nego, 30 miliona eura. Za njegove usluge interes su pokazala čak 4 velikana, a najveći interes je pokazala Fiorentina.



Popularna Viola taj želi transfer da završi prije konkurencije, a novac će dobiti prodajom Dušana Vlahovića. Iz uprave Fiorentine već imaju alternativu ako ne uspiju potpisati Berardija, a to je zvijezda Lillea Jonathan Ikone. Ostala 3 velikana koja vrebaju svoju priliku i čekaju rasplet situacije jesu Milan, Napoli i Sevilla.

Klubovi koji itekako više odgovaraju Berardiju zbog ambicija i prilike da igra Ligu prvaka. 

Problem za klubove predstavlja ta visoka otkupna cijena koju zeleno-crni traže, a nama ostaje da sačekamo i vidimo šta će se desiti sa sjajnim Italijanom na kraju.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.