Tuchelov otpisani bek želi napustiti London: Sledeća destinacija Serija A i klub gdje je sve počelo

Premier liga je počela, a neki klubovi još nisu napravili roster koji će imati na raspolaganju.


Prelazni rok traje do kraja mjeseca i ima sasvim dovoljno da klubovi dovedu ili prodaju još neke igrače kako bi sastavili tim. 

Chelsea je jedan od timova koji je bio aktivan ovo ljeto na transfer tržištu, ali još nije kompletirao sastav. Za sada ovo ljeto je stigao samo Romelu Lukaku, veliko pojačanje Plavaca i upravo ona pozicija koju je želio Tuchel.Bilo je i odlazaka i to onih na koje njemački stručnjak ne računa. Prema navodima itaijanskih medija još jedan igrač je nadomak napuštanja Stamford Bridgea i povratka u Seriju A. Davide Zappacosta je igrač koji bi ovo ljeto mogao napustiti klub i karijeru nastaviti na Apeninima.

Atalanta je ekipa koja je oko bacila na Zappacostu i gotovo je sigurno da će karijeru nastaviti u Bergamu. 29-godišnji Italijan nije u planovima Tuchela i želi da napusti klub. Njemu ugovor ističe 2022. godine i klub nema namjeru da produži ugovor sa njim.Zato žele da se ovo ljeto odreknu njegovih usluga i da zarade bilo koji novac inače i sledeće godine otišao bez obeštećenja. Italijan je započeo karijeru u Seriji A i velike su šanse i da je tamo nastavi. Chelsea bi pristao na ponudu od samo 5 miliona za usluge desnog beka. Zappacosta je minulu sezonu proveo na pozajmici u Genoi tako da mu navikavanje na italijanski fudbal ne bi trebalo.

Gian Piero Gasperini vjeruje da bi dolazak Zappacoste u Bergamo dosta pomogao klubu i želi što prije da završi njegov transfer.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.