Real Madrid pronašao štopera u najjačoj ligi na planeti: Zvijezda Plavaca velika želja Ancelottija

Od kako su Santiago Bernabeu napustili Raphael Varane i Sergio Ramos novi trener Reala Carlo Ancelotti nikako da pronađe adekvatne zamjene.


Sezona počinje danas, a većina klubova i dalje nije kompletirala sastav, a imaju rok do kraja mjeseca kada završava prelazi rok. 

Florentino Perez i dalje sanja da će ovo ljeto da će uspijeti dovesti Kylian Mbappea, ali kako vrijeme odmiče sve su veće šanse da se to ipak neće desiti. I dok saga oko Francuza i dalje traje, Ancelotti ipak želi svoj tim da ojača sa jednim štoperom kako bi zakrpio rupu u defanzivi. U klub je stigao David Alaba kao slobdan igrač iz Bayerna, ali ipak to nije dovoljno i oko je bacio na defanzivca Chelsija.Riječ je o Antoniu Rudigeru sjajnom štoperu koga Ancelotti želi u Madridu već ovo ljeto. Rudigeru ugovor ističe sledeće godine i za sada uprava Plavaca ništa ne čini po pitanju produžetka novog. Upravo tu situaciju želi Kraljevski klub da iskoristi i da ga pokušaju dovesti. Real razmatra i o mogućoj soluciji da ovo ljeto dogovore sve sa igračem i da ga sledeće sezone dovedu u besplatnom transferu. 

Real je odlučan ovo ljeto poslovati bez novca i dovoditi sjajne igrače, a izgleda da je i dalje prva meta Mbappe za koga se štedi novac.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.