Velikan iz Londona kvari posao Uniteda: Za sjajnog Koundea šalju novac i štopera u Sevillu

Sevilla je bila jedno od velikih iznenađenja u La Ligi, a do samog kraja je bila i u konkureniciji da iznenadi sve i osvoji prvenstvo.


Jedan od najzaslužnijih igrača za tako dobar rezultat jeste sasvim sigurno sjajni defanzivac Jules Kounde.

Sjajni Kounde je jedan od igrača za koga se najviše raspituju velikani ovo ljeto. Štoper je dugo bio povezivan sa odlaskom u Real Madrid, ali prema navodima lokalnih medija od transfera najvjerovatnije neće doći. Međutim, sada glavnu riječ igraju velikani sa ostrva.



United je klub kojem je silno potreban novi štoper, ali izgleda da će im posao pokvariti Tottenham. Prema navodima ostrvskih medija, Tottenham je poslao ponudu od 30 miliona eura i plus igrača Davison Sancheza kako bi uvjerili ekipu Seville. Navodno oni ne žele da se u transfer uključuje bilo kakav igrač, ali opcija sa Kolumbijcem bi mogla da ih natjera da se predomisle.

Za sada iz Seville još ništa ne javljaju da li su pristali ili odustali, ali Tottenham je trenutno najbliži zbog konkrentne ponude. 

Znači li to za United sa se mora okrenuti nekim drugim alternativama kako bi stvorio sjajan tandem sa Harry Maguireom.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.