Chelsea i Bayern na pragu velike razmjene: Tuchel za Comana nudi otpisanu zvijezdu tima

Chelsea na čelu sa Thomas Tuchelom želi da ovo ljeto odradi što je bolje moguće ljetni prelazni rok kako bi napravili tim za odbranu Lige prvaka.


Svi su se iznenadili kada je Tuchel svoj klub doveo do finala Lige prvaka, a pogotovo kada su ih vidili sa peharom u rukama. 

Njemački stručnjak je to sve odradio sa timom koji je dobio od Frank Lamparda u januaru kada ga je naslijedio na klupi. Sada nakon sjajnih rezultata ima punu podršku i prvog čovjeka Romana Abramovicha koji je spreman da finansijski pomogne i ostvari želje koje Tuchel ima.Navodno je prva želja Erling Haaland, ali je pravo pitanje šta će na kraju biti sa tim transferom. I dok se taj transfer čeka, Tuchel želi da završi jedan veoma zanimljiv posao. Naime, Chelsea želi da napravi veliku razmjenu sa Bayernom, prema informacijama koje stižu od uglednog lista L'Equipea. 

Navodno se radi o razmjeni Callum Hudson-Odoi koji bi put Alianz Arene u zamjenu za Kingsleyja Comana koji bi završio na Stamford Bridgeru. Hudson-Odoi je već neko vrijeme u drugom planu kod Tuchela i zato je on spreman da ga uključi u razmjenu za Comana.21-godišnji Hudson-Odoi je veoma talentovan momak i pred njim je sigurno blistava karijera, ali Tuchel ipak nema neko povjerenje u njega i olako će se odreći igrača koji će u bliskoj budućnosti sigurno pokazati da se radi o zaista sjajnom fudbaleru. Ipak, Tuchel želi provjerenog fudbalera, a to je svakako Coman koji je se dokazao na fudbalskoj sceni. 

Izvještaj još navodi da je Tuchel veliki obožavalac Comanove igre, dok sa druge strane uprava Bayerna odavno prati Engleza. 

Upravo zbog toga svega bi se moglo lako desiti da ovo ljeto dođe do ove sjajne razmjene među klubovima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.