Ander Herrera zbog Wijnalduma napušta PSG: Nova destinacija poznata, a to je povratak u La Ligu

Ander Herrera je igrač, što bi se reklo, koji obavlja prljavi dio posla na terenu, a to je ono što trenerei najviše vole i takve igrače puno cijene.



U PSG-u je uz Marca Verrattija bio jedan od igrača koji su započinjali svaki napad, a sa druge strane prekidali pokušaje građenja napada u samom začetku.

PSG ove sezone ima velike ambicije i krenuli su veoma ofanzivno što se tiče dovođenja novih igrača. Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi i Georgino Wijnaldum su igrači koji su već stigli u Pariz i sa njima trener Mauricio Pochettino može da očekuje samo trofeje.



Međutim, to neće biti nimalo lako, u svakoj utakmici će biti pod velikim pritiskom i imperativom pobjede. Pored silnih dolazaka očekuje se da neki igrači i napuste Park Prinčeva, a izgleda prvi među njima jeste Ander Herrera. Dolaskom Wijnalduma i učestaloj priči o tome da će Pogba doći, Herreri su dani odbrojani u klubu izgleda.

Prema navodima španskih medija na pronalazak novog kluba neće morati puno da čeka. Naime, za njegove usluge je zainteresovan velikan iz La Lige, tačnije klub u kome je već igrao, a to je Athletic Bilbao. Povratak na San Mames na stadion gdje je bio od 2011. do 2014. godine, a onda je otišao u United za 36 miliona eura.



31-godišnji Herrera ima želju da se vrati u Španiju, a pored Athletica igrao je i za Zaragozu gdje je i započeo svoju profesionalnu karijeru. PSG navodno procjenjuje igrača na oko 13 miliona eura, ali bi svakako prihvatili ponudu od 10 milina. Athletico želi da ga dovede na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora. 

Herrera je igrač koji bi sigurno veoma pomogao klubu i nije ni čudo što ga uprava želi vratiti nazad. Sa 31 godinom on svakako ima šta da pokaže još i povratak u La Ligu se čini kao odličan posao.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.