Ništa bez Raiole: Kontraverzni agent završava posao Dumfriesa u velikana Serije A za svega 20 miliona

Mino Raiola je jedan od najkontraverznijih fudbalskih agenta koji zastupa najbolje igrače na planeti.


Veliki broj transfera ne može proći bez Raiolinog uticaja i radi sve da njegov klijent dobije najbolje moguće uslove, a on to zna itekako dobro da naplati. 

Prema navodima Todo Fichajesua, Raiola želi da završi još jedan transfer. Navodno se radi o igraču PSV-a i reprezentacije Holandije, Denzel Dumfriesu, koga naravno zastupa ko drugi nego Mino Raiola.



Raiola želi svog igrača da proda u Inter, koji ima novog trenera Simone Inzaghija, koji je veoma zainteresovan za sjajnog desnog beka koji bi trebao biti zamjena za već otpisanog Achraf Hakimija Hakimi će najvjerovatnije napustiti klub i postati novi igrač francuskog viceprvaka PSG-a. PSV će sigurno teško uspijeti zadržati sjajnog Dumfriesa, jer Raiola kada se uključi u neki posao on radi sve da se on što prije i što bolje završi. 

Navodno cijena koju bi Inter morao izdvojiti jeste 20 miliona eura, a sjajni bek minule sezone ima učinak od 4 gola i 9 asistencija na 41 utakmici u svim takmičenjima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.