Ancelotti sklapa kockice: Povratak Balea sa pozajmice i 2 nova pojačanja za neki novi Real

Real Madrid je po završetku sezone smjenio trenera Zinedine Zidana i na njegovo mjesto će sjesti sad već bivši trener Evertona, Carlo Ancelotti.


Ancelotti sa sobom donosi nove promjene u klubu, a najavio je i veliku rekonstrukciju tima za sledeću sezonu. 

Prema navodima španskih medija, Ancelotti je upravi predao zahtjeve u vidu 3 igrača koja želi za sledeću sezonu. Među njima su 2 nova igrača koja želi dovesti i jednog želi da vrati sa pozajmice. Igrača koga želi vratiti sa pozajmice jeste Gareth Bale, Ancelotti smatra da je on idealan za njegov tim sledeće sezone i da ima još šta da pokaže.



Krilni napadač je bio jedan od ključnih igrača Kraljevskog kluba prethodnih godina. Igrače koje želi Ancelotti na Santiago Bernabeu jeste igrač Lyona Houssem Aouar. Real bi za njega morao izdvojiti oko 40-50 miliona eura i Ancelotti je spreman kada se već toliki novac ulaže, da se uloži u Aouara. 

Veznjak Lyona je jedan od igrača kojeg Ancelotti veoma cijeni i veoma mu se sviđa njegov stil igre. Italijanski stručnjak smatra da bi upravo Aouar podigao ofanzivu na viši nivo.



A kao drugo pojačanje Ancelotti smatra da bi idealan bio igrač Chelsija i reprezentacije Njemačke Timo Werner, iako ima najgoru sezonu u svojoj profesionalnoj karijeri što se tiče golova, Ancelotti vjeruje u njegove fudbalske kvalitete. Fenomenalne partije u Leipzigu su ga preporučile Chelsiju, ali na Stamford Bridgeu nije opravdao očekivanja. 

Navodno je Tuchel sprema da ga i proda ukoliko na adresu kluba stigne neka adekvatna ponuda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.