Realov najveći promašaj pred povratkom na Ostrvo: Raiola sprema najveću transfer razmjenu

Mino Raiola je sigurno jedan od najmoćnijih menadžera na planeti trenutno.


Dao je veliki intervju za španski AS, u njemu je govorio o Superligi, ali i budućnosti nekih od njegovih najpoznatijih klijenata, kao što je Paul Pogba. 

"U vezi Pogbe najvažnije je ono što United želi, odnosno gdje je on u projektu kluba. Pogbu zanima samo osvajanje Lige prvaka, kao i domaćih titula, a vidjet ćemo na kraju gdje je to moguće u Unitedu ili na nekom drugom mjestu", rekao je Raiola i nastavio:
 


"Zašto Paul već nije u Madridu? To je pitanje za Real. U jednom trenutku Pogba se zaljubio u United, iako je imao ponude drugih klubova. U sljedećem trenutku bilo je jako teško da United i Real pronađu rješenje oko transfera, jer najveći klubovi ne žele prodavati najbolje igrače konkurentu. Znam da je Pogbi najveći san da igra za Real i da mu je Zidane idol, zbog toga i želi tamo."

Potom se osvrnuo na glasine o mogućoj razmjeni Hazard-Pogba. "Ništa nije nemoguće, ovo je fudbal i svaki dan je drugačiji. Morate biti spremni na sve mogućnosti. Što ako sutra Real to predloži i sve četiri strane budu zainteresirane. Ima smisla, zar ne?".



Podsjetimo se, Hazard je u Real stigao u ljeto 2019. za visokih 115 miliona eura iz Chelsea. Do sada nije opravdao očekivanje uprave, jer je imao velikih problema sa povredama zbog kojih je porpustio veliki broj utakmica.

Hazard je samo ove sezone odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima, a postigao samo 3 gola što je ispod svih očekivanja.

Ostaje da sačekamo ljeto i da vidimo da li će se desiti ova fenomenalna razmjena igrača.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.