Italijanski novinar navodi: Ukoliko Ronaldno napusti Juventus, sledeća destinacija već poznata

Cristiano Ronaldo i njegov Juventus imaju još jednu sezonu za zaborav. 


Ni ove sezone Ronaldo sa Juventusom nije uspio osvojiti Ligu prvaka, a nakon dugih 9 godina Juventus ostaje bez naslova italijanskog prvaka. 

Sve to je dovelo do sitacije da se mnogo piše o tome da bi upravo Ronaldo na kraju sezone mogao da napusti Torino. Međutim, novinar Sport Mediaseta Claudio Raimondi tvrdi da će Ronaldo ostati u Juventusu do isteka ugovora. 



36-godišnji ronaldo ima ugovor sa Juventusom do kraja sledeće sezone. A nakon isteka ugovora Raimondi tvrdi da će Ronaldo kao slobodan igrač otići u lisabonski Sporting, u kojem je i započeo svoju karijeri. Navodno je Ronaldo već kupio luksuzni penthouse u Lisabonu vrijedan 6 miliona eura. Što može i da nagovijesti njegovu sudbinu kada napusti Juventus. 

Ronaldo je u Sportingu odigrao 31 utakmicu, pri tome postigao 5 golova i isto toliko asistencija. Igrao je u Sportingu do 2003. godine kada je za 19 miliona prešao u Manchester United.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.