United zainteresovan za igrača Real Madrida: Bayern, Chelsea i Milan dobijaju ozbiljnu konkurenciju

Manchester United je povezivan sa velikim brojem igrača pred ljetni prelazni rok, a sada su zainteresovani za još jednog, i opet iz madridskog Reala. 


Već su bili povezivani sa dvojcem Varane - Ramos, i ta je priča još aktuelna, ali trenutno bez konkretnih poteza uprave Uniteda.

Kako prenosi španski dnevni list ABC, krilni igrač Reala je odbio produžetak ugovora sa Realom, čime je pozvao velikane da se počnu zanimati za njegove usluge, a trenutno najzainteresovani je upravo Manchester United. Za Lucas Vazqueza su već bili zainteresovani Chelsea, Milan i Bayern Munchen.



Lucas Vazquez je vrlo zahvalan i svestran igrač koji može pokriti cijelu desnu stranu na terenu, a u Unitedu bi bio puna podrška i dosta bi pomogao Wan-Bissaki. Unitedu je igrač privlačan i zbog toga što, Vazquezu ugovor ističe na ljeto i došao bi kao slobodan igrač. 

29-godišnjak ima vremena još da razmisli kojem bi klubu mogao da pomogne i u kojem imao zagarantovano mjesto u prvih XI, a da bira između velikana svakako ima. 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.