U Unitedu je bio zaboravljen, pa onda i na pozajmicu poslan - Danas je pred transferom karijere

Manchester United od odlaska sa mjesta trenera Sir Alex Ferguson-a, nikako da pronađe nekoga ko može da se nosi sa tolikim pritiskom koji klub donosi.


Lutaju na mjestu trenera i nikako da imaju neki kontinuitet rezultata što bi zadovoljio navijače u potpunosti. 

Veliki broj promašaja što se tiče dolaska igrača, ili igrača koji su bili u timu i nisu dobili šansu na najbolji način da se dokažu pa su sreću potražili na pozajmicama u drugim klubovima. Jedan takav primjer je igrač koji prošle sezone postigao 1 gol i to u zadnjem kolu.



Ove sezone nije dobio pravu šansu pa je u januaru odlučio da okuša sereću negdje drugo. Jesse Lingard odlazi u januaru na pozajmicu u West Ham gdje trenutno igra možda i najbolji fudbal u karijeri. On je otkrovljenje ove polusezone, u Premier ligi, od debija u novom klubu samo su Lukaku, Muriel, Moreno i Messi učestvovali u više golova od Lingarda(11). 

Kako navodi ESPN Lingard bi mogao obući dres o kojem je mogao samo da sanja. Međutim, prema pisanjima engleski medija konkrentno ko je zainteresovan za Lingard-a jesu Real Madrid, Inter i PSG. Svojim partijama koje je pokazao trenutno i nastavili ovako do kraja sezone može da bira čiji će dres obući. 



28-godišnjak trenutno za West Ham je odigrao 9 utakmica a postigao 8 golova što je za nekog ko je bio u drugom klubu totalno zaboravljen fenomenalna statistika. Sam Lingard je izjavo da bi samo volio da igra konstantno fudbal nije bitno dal u United-u ili u West Ham-u

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.