Tuchel u idealnoj situaciji: Zvijezda od 100 miliona kojoj je baš on omiljeni trener bez novog ugovora

Trener Chelsea Thomas Tuchel je sjeo na vruću stolicu tima sa Stamford Bridge-a, i od njega se mnogo očekuje tek sledeće sezone.


Zato se očekuje da u ovom prelaznom roku napravi velike promjene u svom timu, tako da će neki igrači napustiti klub a neka zvučna imena pojačati.

Pojavila se zanimljiva informacija koja je zainteresovala Tuchela. Naime, Ousmane Dembele za "beIN SPORTS" rekao da je Tuchel najbolji trener sa kojim je radio i dao mu je opis kao njegov "omiljeni trener". 



Njih dvojica su sarađivali u Dortmundu prije nego su obadvojica napustili klub, Tuchel put PSG-a, a Dembele Barcelonu za 97 miliona eura. Tuchel je dosta pomogao u razvoju karijere Dembelea u Dortmundu, i kada je napustio klub Tuchel je i dalje nastavio da prati kako napreduje. 

Ono što može biti od koristi još za Tuchel-a jeste činjenica da je Barcelona u finansijskoj dubiozi, i svakako će iz toga pokušati izaći prodajom nekolicine igrača. Pojavila se informacija da će baš Dembele da se nađe na transfer listi.



Razlog tome je što mu ugovor ističe sledeće sezone kada bi mogao napustiti klub kao slobodan igrač. Sigurno da Barcelona neće uspjeti izvući pare koje su uložili u njega. Od Dembelea se više očekivalo ali mnogobrojne povrede su ga unazadile i postao je čist promašaj uprave Barcelone

Da li će Dembele doći kod svog bivšeg trenera ostaje da sačekamo početak prelaznog roka, a Tuchel bi sigurno bio zadovoljan kada bi se on pridružio.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.