Španski mediji javljaju: Neymar još nije otpisan - Barca nudi PSG-u 2 velike zvijezde tima

Barcelona je odlučna ovo ljeto da potpiše neku veliku zvijezdu, pojavljuju se velika imena, a pojavila se informacija da bi vratili Neymara na Camp Nou.


Koliko su ozbiljno zainteresovani za Neymar-ov povratak, govori i podatak da su spremni ponuditi čak jednu od dvije zvijezde svog kluba. 

Neymar je Barcelonu napustio 2017. godine kada je u transferu teškom 200 miliona funti prešao u PSG. Kako Sport tvrdi, Barcelona je spremna ponuditi Debmelea ili Grizmana kao mamac da Neymara vrate ponovo na Camp Nou.



Barcelona svoju šansu vidi u tome da Neymar još nije produžio ugovor sa PSG-om, ima važeći ugovor do 2022. godine, da li će Barcelona sačekati da postane slobodan igrač ili će se odreći Dembelea i Grizmana sada, ostaje da sačekamo ljeto i vidimo.

Brazilac je za Barcelonu odigrao odigra 186 utakmica i postigao 105 golova. A u Parisu trenutno na 106 nastupa i 83 data gola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.