Sin legendarnog napadača prava senzacija ove sezone: Zainteresovani velikani Evropskog fudbala

Legendarni napadač Henrik Larsson je ostavio dubok trag u fudbalu, pogotovo u Celticu u kome je proveo 7 godina.


A sada je došao red na njegovog sina Jordan Larssona, koji je trenutno napadač moskovskog Spartaka i ove sezone je privukao ogromnu pažnju na sebe. 

Jordan igra odličnu sezonu u Rusiji, 23-godišnjak je ove sezone već postigao 13 golova na 27 utakmica. Navodno za njegove usluge se raspituju Borussia Dortmund i West Ham, te mladog Larssona žele dovesti u ljetnom prelaznom roku. 



"Uvijek je poželjno čuti da se neko interesuje za vas, ali ja ne želim o tome pričati. Sve prepuštam svom agentu, ali jasno je da mi to prija", rekao je Larsson za Fotbollskanalen. "Prvo moram razgovarati sa klubom. Da vidim šta oni misle, žele li da ostanem ili me žele prodati. Meni je najbitnije da se ja razvijam i da igram na što većem nivou", rekao je Larsson.

Trenutno nema konkretni ponuda za 23-godišnjeg Larssona ali sigurno da će ih biti ako nastavi sa sjajnim partijama. Cijena prema "Transfermarkt-u" iznosi 11 miliona eura.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.