Sa pozajmice direktno u prvih 11: Zidane vraća igrača sa pozajmice zbog Modrića

Real Madrid je odigrao prvi meč polufinala Lige prvaka i rezultat koji je glasio 1:1 sigurno da nije zadovoljio Zidanea.


Real je mogao primiti i više golova, nekim čudom su primili samo jedan i imaju čemu da se nadaju u revanšu. 

Igrač od koga se najviše očekivalo gotovo da se nije ni vidio na terenu, Tuchel je sjajno pročitao od koga prijeti najveća opasnost i njega je odlično zatvorio. Luka Modrić po mnogima odigrao možda i najlošiji meč u karijeri. 



Kante ga je doslovno stavio u džep, nije mu dao sekundu vremena da radi sa loptom ono što najbolje radi a to je da gradi napade svoga tima. Kapiten hrvatske reprezentacije je jedan od najboljih igrača Reala pa i planete, ali godine polako počinju da mu predstavljaju problem. 

U septembru će napuniti 36 godina i sigurno da neće još dugo moći da igra. Zato je Zidane odlučan u namjeri da vrati Martin Odegaarda sa pozajmice jer vidi u njemu nasljednika za vremešnog Luku. U ovoj sezoni Modrić je odigrao 43 utakmice i 3300 minuta u njima, i za igrača kakav je Modrić to je mnogo bez adekvatnog odmora.



Osim što Zidane želi da Odegaard zamjeni Modrića, isto tako misli da treba i da odmjeni nešto mlađeg Toni Kroosa koji izgleda dosta iscrpljeno. Tako da bi norveški veznjak uskoro moogao da preuzme kontrolu u Realovom veznom redu. Odluku o njegovom povratku Zidane je donio i predao je upravi da na njega računa u sezoni 2021/22. 

Arsenal se nada da bi norveškog reprezentativca mogli zadržati još jednu sezonu, ali za Zidanea to nije opcija.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.