PSG ima nikad jači plan: Mbappe možda i ode, ali zato je u igri najzvučnije moguće pojačanje

PSG nikako da nađe zajednički jezik sa prvom zvijezdom tima Kylian Mbappe-om oko produžetka novog ugovora.


Kako javlja italijanski Tuttosport, PSG ukoliko se ne dogovori sa Mbappe-om, namjerava da ga zamjeni najboljim igračem planete. 

Real Madrid je ovo ljeto stavio Kyliana Mbappe-a kao prioritet na svoju transfer listu. I izgleda da je blizu da Mbappe napusti "Park Prinčeva" i svoju karijeru nastavi u Madridu. Zinedine Zidan je na press konferenciji uoči "El Clasika" dao naslutiti da je transfer moguć:




"Dobro se poznajemo, ali on još uvijek nije moj fudbaler i ne mogu previše pričati o njemu. Ali, vidjet ćemo u budćnosti kakve su njegove želje", rekao je Zidan. Ako se to i desi, PSG je spremio zamjenu ni manje ni više nego u liku možda i najboljeg igrača planete Cristiana Ronalda. 

Portugalac se nalazi u sličnoj situaciji kao Mbappe, ugovor ima još godinu dana a izgleda da Juventus neće ponuditi novi. Oni bi Ronalda u nekim kombinacijama mogli i da iskoriste kao razmjenu za Icardi-a kojega Juventus želi u svom napadu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.