Oglasio se Jović i otkrio za Njemačke medije: Volim Frankfurt, ali zna se gdje idem na kraju sezone

Srpski reprezentativac koji je briljirao u dresu Eintrachta iz Frankfurta prije par sezona i koji je na osnovu tih partija došao i do Real Madrida, danas ipak traži svoju staru formu. 


Prema poslednjim informacijama, ali i izjavama koje je i sam Jović dao za Njemačke medije, on ne vjeruje da će u narednom periodu ostati u Njemačkoj Bundesligi, te smatra da je trenutno samo u prolaznoj fazi. 

Naime, Jović je trenutno na pozajmici u Eintrachtu i ima aktuelan ugovor sa španskim velikanom u kojeg je stigao 2019. godine kao veliko pojačanje u vrhunskoj formi, ali ipak u La Ligi nije uspio da dođe do svoje prepoznatljive igre.



Kako u redovima Reala nije uspio pružiti partije koje su se od njega očekivale u prethodnom periodu se povezivao sa brojnim klubovima, najviše AC Milanom, ipak do tog transfera nije došlo i danas igra u redovima svog bivšeg kluba kao pozajmljen igrač. 

U razgovoru za Njemački Bild Luka Jović je otvoreno govorio o svojim planovima i svom trenutnom statusu, te razotkrio brojne dileme koje se tiču njegovog nastavka karijere. "Volim Eintracht i to je za mene poseban klub u svakom pogledu, ali svi znaju da sam službeno igrač Reala. Vraćam se u Madrid na kraju sezone", rekao je srpski reprezentativac. 



Na trenutnoj pozajmici u Frankfurtu Jović je vrhunski krenuo, u prvoj utakmici je ušao kao rezerva sa klupe i odmah postigao 2 gola. Nakon toga Jović je upisao još 11 nastupa u kojima je postigao skromnih 1 gol i upisao jednu asistenciju.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.