I to je moguće: U Španiji odigran meč za istoriju - Utakmica u kojoj su na kraju obe ekipe izgubile

Nestvarna situacija je viđena na jednoj fudbalskoj utakmici u španskoj četvrtoj ligi, prvi put u istoriji da je utakmica završena tako što su obje ekipe poražene. 


U svijetu ništa slično nije nikada prije viđeno do utakmice između Mostolesa i Villaverdea, dobaćini su bili bolji i slavili rezultatom 3:1.

Gosti su se žalili jer je trener domaćina u igru stavio suspendovanog Diega Leitona. To i nije čudno, znalo se dešavati i u ozbiljnijem rangu takmičenja, ono što je čudno jeste da su se i domaćini žalili. Kada su čuli da je Villaverde podnjeo žalbu, oni su odgovorili identičnom tužbom.



Jer se i u gostujućoj ekipi našao igrač po imenu Angelo Barbosa koji nije imao pravo nastupa. Epilog svega jeste, obe žalbe su bile osnovane i usvojene, a na kraju su i jedi i drugi zapravo proglašeni i pobjednicima ali i gubitnicima. 

Pošto su žalbe prihvaćene, klubovima su dodjeljena po 3 boda od saveza, ali odma i zatim oduzeta. Na kraju da stvar bude još gora novčano su kažnjeni sa po 1000 eura koje moraju da plate.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.