Ajax odredio cijenu za svoj stub ekipe: Odmah u red stali City, Inter i Leeds

Ajax je osigurao naslov četiri kola prije kraja prvenstva i sada može da se posveti traženju novih igrača za sledeću sezonu. 


Erik Ten Hag i uprava kako bi bili konkurentiniji prije svega u Ligi prvaka moraju da dobro odarde ljetni prelazni rok i sklope dobar sastav. 

Naime, to neće biti ni malo lako jer će sigurno biti i odlazaka iz kluba. Prvi na spisku odlazaka jeste Argentinac Nicolas Tagliafico, za koga je Ajax već odredio cijenu od 13 miliona funti. Najzainteresovani za njegove usluge jeste Leeds, navodno Marcelo Bielsa želi sledeće sezone da ga vidi u svom timu.



Za 28-godišnjeg defanzivca još su pokazali interesovanje Manchester City i milanski Inter, oni unazad par rokova pomno prate situaciju. Sada kad je određena cijena koja nije visoka za tako kvalitetnog defanzivca, sigurno ih vraća u igru za njegov potpis. 

Tagliafico je izjavio da ukoliko napusti Ajax, želi da pojača klub koji će igrati Ligu prvaka, za Ajax od kako je došao odigrao je 138 utakmica postigao 13 golova i bio asistent 19 puta.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.