Salah sve više razmišlja o odlasku - Samo 2 kluba mogu da priušte sjajnog Egipćanina

Salah nije više zadovoljna u Liverpoolu, njegov odnos sa Kloppom nije više kao prije. Sve su glasnije priče da bi mogao da napusti Anfild


Mohamed Salah možda broji svoje poslednje mesece na "Enfildu". O tome su sve glasnije spekulacije, nakon što je i izrazio nezadovoljstvo kada ga je Jirgen Klop zamenio u derbiju sa Čelsijem. 

Engleski mediji danas pišu da samo dva kluba dolaze u obzir, a to su Barselona i Real Madrid. Postavlja se pitanje, kome je potrebniji? Ako Lionel Mesi odluči da ostane, u prevodu ako Đoan Laporta pobedi na izborima, onda nema šanse da Salah dođe. 



Mesi, Dembele, Ansu Fati, Grizman čekaju "devetku", a to Salah nije. Ako Mesi kojim slučajem odluči da ode, onda će već biti druga priča. U ovom trenutku, Realu je Salah daleko potrebniji jer je baš pozicija desnog krila rak rana Zinedina Zidana. 

Marko Asensio ne može da pronađe pravu formu, Rodrigo je još mlad, praktično, Real vapi za ubitačnim desnim krilom. Meta broj jedan i dalje će biti Kilijan Mbape, koji igra na kontra strani i veruje da će kao levo krilo biti najbolji, no, da li je moguće da Real uspe da dovede i Francuza i Egipćanina? 



Što se Salaha tiče, njegovi agenti će navodno u narednim nedeljama pregovarati i sa Liverpulom, a otvoreni su i za pregovore sa Barsom i Realom. Biće ovo jedna duga i zanimljiva sapunica...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.