Prošle sezone je bio zvijezda Serije A od čak 100 miliona - Danas može da ide za pravu siću

Prošli prelazni rok je bio želja svakoga kluba neki su čak nudili i 100 miliona, a sada duplo manja cijena bi zadovoljila upravu kluba. 


Da se preko noći može nešto promjeniti, u ovom slučaju jedan prelazni rok, čist primjer je Torino i njihov najbolji igrač unazad par godina. 

Prošle prelazni rok imali su ponuda za svog najboljeg igrača ali nisu bili odlučni da ga puste, a sada kada mu ističe ugovor sledeće sezone vrijeme je da ga prodaju. I uprava je sama svjesna da je sada pravo vrijeme za prodaju ako misle da zarade nešto u suprotnom napušta tim kao slobodan igrač.



Odlučni su da ga puste ali će se morati zadovoljiti znatno nižoj cijeni ako misle zaraditi. Zvijezda Torina pruža odlične partije unazad par godina i vrijeme je da prihvati neke nove izazove u svojoj karijeri. 

Italijanski mediji javljaju da Andrea Belotti može da napusti Torino ukoliko na njihovu adresu stigne ponuda od 35 miliona, možemo reći prava " sića " u odnosu na ono što su nudili neki timovi. Ta cifra svakako neće biti problem za timove iz samog svjetskog vrha da vide Belotti-ja u svojim redovima.
 


Belotti ima 27 godina i zasigurno je vrijeme da se pridruži nekom timu koji bi bio konkurentan u osvajanju titula. Beloti ove sezone ima 26 nastupa i 11 postignuti golova za svoj tim i opet je najbolji igrač svoga tima. 

Klub je odredio klauzulu po kojoj Belotti tim može da napusti za 35 miliona ako to bude neki tim iz Serie A, a ako napušta Seriu A ta cifra je znatno veća i iznosi 100 miliona što je svakako mnogo za timove van Apeninskog poluostrva.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.