Iako je i dalje igrač Barcelone, danas tvrdi: Barca i njihove utakmice me uopšte ne interesuju

Iako je i dalje igrač Barcelone, danas tvrdi


Jean-Clair Todibo je počekom 2019. godine stigao kao velika nada iz Toulousea u Barcelonu. Barcelona je ovog fudbalera dovela nakon što je on proveo svega pola godine u prvom timu Toulousea, te se nije uspio nametnuti u katalonskom klubu. 

Todibo se nije ni ponašao kao profesionalac u pojedinim situacijama i klub ga je ljetos poslao u Benficu na posudbu. No, tu je bio svega nekoliko mjeseci i u januaru se vratio. Međutim, Ronald Koeman mu je poručio da ne računa na njega i poslao ga je u Nicu na posudbu. 



Sve to je naljutilo ovog 21-godišnjeg defanzivca koji je za francuske medije izjavio da više uopšte ne prati Barcelonu. "Iskreno, nisam zainteresovan za stvari koje se događaju trenutno u Barceloni. 

S vremena na vrijeme pogledam neku utakmicu jer moji francuski prijatelji poput Ousmanea Dembelea, Clementa Lengleta i Samuela Umtitija igraju tamo, ali ne pratim Barcu inače", rekao je Todibo i osvrnuo se na revanš meč PSG - Barcelona. "Barcina revanš utakmica protiv PSG-a? Uopšte nisam zainteresovan za to. Ili će se izvući ili će ispasti, to nije moj problem."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.