Talijanski mediji tvrde - Engleski velikan želi da dovede Ivana Perišića

Engleski velikan želi da dovede Ivana Perišića


Talijanski Calciomercato objavio je kako se hrvatski reprezentativac i igrač Intera, Ivan Perišić, nalazi u ozbiljnim planovima Josea Mourinha za Tottenham. Ovo dolazi u svjetlu događaja po kojima se Perišić, ni nakon povratka iz Bayerna ne uspjeva nametnuti Antoniju Conteu te je sve izvjesnije kako bi već ovog siječnja mogao napustiti klub. 

Da je Mourinho fan našeg nogometaša, jasno je još dok je Portugalac vodio Manchester United, a tada je Perišić prokomentirao interes The Special Onea: "Laskalo mi je divljenje Mourinha, to je potvrda napornog rada i dobrih igara. 



Kad vas takav trener hvali - menadžer kluba kakav je Manchester United - teško je ne misliti o ponudi. Drago mi je što o meni ima visoko mišljenje, takve me stvari motiviraju na naporan rad i treninge kako bih postigao što je moguće više", pričao je tada Perišić. 

Situacija je danas nešto drugačija, Perišića bi mogli dobiti po sniženoj cijeni od 11 milijuna funti, a za tjednu plaću od 70 tisuća, budući da je Perišić već prešao tridesetu godinu života. Englezi su ohrabreni Interovim interesom za Chelseajevog Emersona Palmierija već krenuli u pregovore s Ivanom.



Podsjetimo, naš je nogometaš u Inter došao 2015. godine iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a navodno im je United u vrijeme najvećeg Mourinhovog interesa nudio preko 50 milijuna eura.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.