Sprema se veliki transfer - Klopp koristi probleme na Bernabéu i dovodi najboljeg igrača Reala

Klopp koristi probleme na Bernabéu i dovodi najboljeg igrača Reala


Mnogi otočki mediji, a i oni van njega, raspisali su se o tome kako Jürgen Klopp vidi jednog od najboljih obrambenih igrača svih vremena Sergija Ramosa kao idealnog čovjeka za Liverpool u ovom trenutku.

Malo je defenzivaca, možda na prste jedne ruke, koji se kvalitetom mogu usporediti s Virgilom Van Dijkom, izgubljenim za Redse možebitno do kraja sezone. Svjetski prvak, dvostruki europski prvak, četverostruki osvajač Lige prvaka i peterostruki osvajač Primere, kao i kapetan španjolske reprezentacije, svakako spada u to elitno društvance. No ona ‘’poluga’’ zbog koje ovaj transfer nimalo nije nemoguć jest činjenica da je Ramos napokon prelomio i želi napustiti Kraljkevskli klub, najveći nogometni kolektiv na svijetu kojem se pridružio iz Seville sad već davne 2005. godine. 

Ramos nije zadovoljan financijskim uvjetima stavljenima na stol u Realu i prilično ja jasno dao do znanja da odlazi ako se to ne promijeni. Dođe li u Liverpool, bit će zanimljivo vidjeti kako će u startu izgledati njegov odnos s Mohamedom SalahomKome je prouzročio lom ruke u finalu Lige prvaka 2018. te time znatno ‘’skresao’’ šanse Redsa u toj utakmici, koju su oni u konačnici i izgubili. El Chiringuito emisija bila je prva koja je progovorila o mogućnosti ovog tranfera, a spominje se iznos od 18 milijuna eura.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.