Samuel Eto'o uvjeren: Nasljednik Messija je već u Barceloni - Klub mora da se pobrine za njega

Nasljednik Messija je već u Barceloni - Klub mora da se pobrine za njega


Samuel Eto'o je u dresu Barcelone doživio velike trenutke. Legendarni Kamerunac je završavao gotovo sve akcije koje su mu legende poput Messija, Ronaldinha, Xavija i Iniesta pripremali i zabio je 130 golova u 199 nastupa za katalonski klub. 

Eto'o često spominje Barcelonu, a sada je u jednom od intervjua govorio o eventualnom odlasku Lionela Messija i momku koji bi ga mogao naslijediti. On vjeruje da će nova velika priča tima sa Camp Noua biti Ansu Fati i da će on preuzeti Messijevu ulogu kada on ode. "Messijevo vrijeme na Camp Nou još uvijek nije završeno, iako tek treba da potpiše novi ugovor", rekao je Eto'o i nastavio je: "Vjerujem da je Ansu Fati čovjek za budućnost. Radi zaista nevjerovatne stvari i smatram da bi se klub trebao dobro pobrinuti za njega. 

Nadam se da će preuzeti ulogu Lionela Messija jednog dana", rekao je kamerunski napadač. Fati je sa nepunih 17 godina debitovao za prvi tim Barcelone. Ukupno je odigrao 43 utakmice i zabio je 13 golova.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.