Özil bi prije završio karijeru nego igrao za Tottenham - Mourinho mu u svom stilu odgovorio

Ozil bi prije završio karijeru nego igrao za Totenhem


Mesut Ozil skoro godinu dana nije nastupio u dresu Arsenala i ove zime mu je cilj da konačno napusti Topnike. Ozil trenira s prvom ekipom, ali ove sezone nikako nije bio u konkurenciji za mečeve Arsenala. Nijemac se povezuje s nekoliko klubova, ali čini se da je najizglednije da potpiše za Fenerbahče. 

Također, otkako ne igra ima mnogo više vremena za društvene mreže zbog čega često odlučio da odgovara na pitanja navijača. Tako je bilo i sinoć kada je odgovarao na razna pitanja, a jedno od njih bilo je vezano za Tottenham. 



Ozil je poručio da nikada ne bi igrao za Tottenham i obukao dres ovog kluba, te da bi radije završio karijeru nego to uradio. Ozil je bio tema i na press konferenciji Josea Mourinha gdje su novinari pitali Portugalca da prokomentariše izjavu Ozila, a on je to uradio u svom stilu. "Ali ko mu je rekao da je Tottenham zainteresovan da ga dovede", kratko je poručio Mourinho.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.