Koeman ubjeđen - Barcelona će besplatno dovesti dva velika fudbalera

Barcelona će sigurno besplatno dovesti dvojicu fudbalera


Trener Barcelone Ronald Koeman možda neće imati mogućnost da ovog januara pojača tim, ali narednog ljeta bi Katalonci mogli dobiti dvojicu sjajnih fudbalera potpuno besplatno. Obojici fudbalera ugovor sa aktuelnim timovima ističe. 

Depay sigurno neće ostati u Lyonu i očekuje se da će on put Barcelone, dok je Wijnaldum još uvijek u pregovorima oko novog ugovora sa Liverpoolom. Međutim, Koeman je uvjeren da će obojica od naredne sezone nositi dres Barcelone. 



Katalonci bi mogli besplatno dobiti dva zaista odlična fudbalera i vidjet ćemo hoće li se to zaista desiti. Podsjetimo, Barca je također završila sve oko dovođenja Erica Garcije iz Manchester Cityja, pa bi sastav katalonskog velikana u narednoj sezoni mogao izgledati znatno drugačije.

Očekuju se naravno brojne promjene u Barci. One počinju već od 24. januara kada će biti izabran novi predsjednik kluba, a sigurno će i od toga dosta zavisiti transfer politika kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.