Klopp odustao od Wijnalduma - Kao zamjena stiže "zlatni dečko" iz 2016. godine

Kao zamjena stiže "zlatni dečko" iz 2016. godine 


Žoržinjo Vajnaldum je sve bliži odlasku iz Liverpula, pošto i dalje nije potpisao ugovor. Holanđaninu ugovor ističe 30. juna, uskoro će doneti konačnu odluku i želi da obavesti Liverpul pre nego što počne pregovore sa drugim klubovima. 

Nije tajna da je njegova želja Barselona, da ponovo sarađuje sa Ronaldom Kumanom, koji od prvog dana želi Vajnalduma na Kamp Nou. Dok čeka konačnu odluku Vajnalduma, Liverpul merka potencijalne zamene, a na listi se nalazi i jedno šokantno i pomalo zaboravljeno ime - Renato Sančez! 



Ako se sećate, Portugalca je Bajern Minhen kupio od Benfike 2016. godine za 35 miliona evra, ali Sančez nikada nije opravdao uloženi novac. Posle sezone u Minhenu, igrao je na pozajmici u Svonsiju, gde se takođe nije pokazao, ali je svoju karijeru oporavio u francuskom Lilu, koji ga je kupio leta 2019. za 20 miliona evra. 

Doduše, ove jeseni je zbog povreda odigrao tek devet utakmica, ali je i dalje na radaru Liverpula. Ovu vest potvrdio je čak i transfer guru Fabricio Romano, koji kaže da Liverpul već nekoliko meseci prati 23-godišnjeg Portugalca. 



Pored Renata, Liverpul prati i Ivesa Bisumu, koji igra odlično za Brajton, a zanimljivo je da je i on bivši as Lila. Sve u svemu, Vajnaldum je blizu odlaska, a Liverpul intenzivno traga za adekvatnom zamenom. Da li su Renato Sančez ili Bisuma rešenje?

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.