Veliko spremanje na Meazzi - Inter dovodi veliko pojačanje iz Liverpoola i to bez obeštećenja

Inter dovodi veliko pojačanje iz Liverpoola i to bez obeštećenja


Na Meacu bi stigao bez obeštećenja, pritom u najboljim godinama... Interu sledi veliko spremanje već u januaru, ako je verovati italijanskim medijima. Antonio Konte je poželeo nekoliko pojačanja za koja veruje da će mu doneti toliko čekani trofej titule prvaka zemlje,

 Sada se pojavilo još jedno zanimljivo rešenje.  Korijere delo sport prenosi da je na radaru "neroazura" i vezista Liverpula Žoržinio Vajnaldum. Vajnaldum je nedavno zablistao za reprezentaciju Holandije



Koju je kao kapiten predvodio protiv Bosne i Hercegovine i Poljske do pobeda, pritom postigavši tri gola i dodavši jednu asistenciju.  Sjajnom fudbaleru ugovor sa "redsima" ističe narednog leta.

Nema konkretnih najava da bi on mogao biti produžen, pa će ukoliko se nešto ne promeni uskoro postati slobodan u izboru nove sredine.  I tu se uklapa Inter, jasno se prepoznaje "potpis" Bepea Marota koji je izgradio reputaciju dovođenjem kvalitetnih fudbalera bez obeštećenja. 



Vajnaldum ima 30 godina, praktično je u najboljim fudbalskim godinama, međutim primamljiva ponuda Liverpula bi mogla da osujeti ovaj plan ekipe iz Milana.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.