Gdje je jedan od najvećih promašaja Reala: Preko penzije i glume u seriji do ponovnog povratka

Preko penzije i glume u seriji do povratka na terene


Royston Drenthe se smatra jednim od najvećih promašaja u historiji Reala jer se za pet godina na Santiago Bernabeu stadionu uopšte nije proslavio. Nizozemac je napustio Real 2011. godine, u međuvremenu je promijenio veliki broj klubova i trenutno je član trećeligaša Kozakken Boysa. 

Drenthe je ove sezone praktično bez nastupa, a čini se da više vremena provodi u teretani i okrenuo se uglavnom vježbanju. Kako to izgleda pogledajte ovdje. Ovaj 33-godišnjak je na društvenim mrežama objavio nekoliko video klipova kako trenira. Nada se da će jačanjem svog tijela dobiti novu priliku da pokaže svoje fudbalsko znanje. 



Interesantno prije dvije godine Drenthe je okačio kopačke o klin, ali se ponovo odlučio baviti fudbalom u rodnoj Nizozemskoj. Međutim, za sada mu ne ide kako je zamislio. Proljetos se za kratko bavio i glumom nakon što se pojavio u nekoliko epizoda serije Mocro Maffia.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.