Više nema dileme: Koemanu ispunjena najveća želja - Dugo očekivano pojačanje stiže na Nou Camp

Od početka prelaznog roka ga traži, sad konačno stiže na Camp Nou


Barselona zna šta im je činiti u januaru. Najveću želju Kumana nisu mogli da dovedu jer nisu uspeli da se oslobode nikoga od igrača, odnosno smanje platni obračun što je uslov. Ali, stvari su samo odložene. Jer, Memfis Depaj će u januaru stići u Barselonu. 

Navodno, postoji dogovor, Lionu je stalo da uzme neki novac jer Holanđaninu ističe ugovor u junu, a sada je na potezu Barselona. Plan je jasan, osloboditi se nekoliko igrača, kako bi se otvorio prostor za platu kapitena "Narandžastih". 



Depaj može da igra na više pozicija u napadu, može da menja i Grizmana kao centralni napadač i itekako je upotrebljiv.  Plus, Kuman ga je trenirao u Holandiji i zna kako da iz njega izvuče najbolje. Ko bi trebalo da u januaru ode kako bi se izvukla plata za Depaja. 

 Pre svega Martin Brajtvajt, ali to neće biti dovoljno. Danac ima platu nešto veću 2.5 miliona neto po sezoni.  Jasno da bi Osman Dembele mogao da otvori prostor, ali on je odbio Junajted, čeka Juventus narednog leta kada će ući u poslednju godinu ugovora.



Umtiti bi takođe mogao da bude prodat, ali on je odbijao da ode, pa će Barsa morati da nekako oslobodi prostor, da pozajmi ili proda makar dva igrača, tu su i Alenja i možda Firpo, kako bi dovela Depaja i eventualno Erika Garsiju takođe šest meseci pre isteka ugovora. Ali, Holanđanin iz Liona je prva meta.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.