Thomas Muller navukao na sebe bijes Španaca - Dovoljna je bila samo jedna rečenica tokom meča

Igre Bayerna su u najmanju ruku fantastične i reklo bi se kako su krenuli na najbolji mogući način u odbranu apsolutno zaslužene titule prvaka Europe. 


Bavarci su na Allianz Areni deklasirali Atletico Madrid sa 4:0 i tako su samo još jednom potvrdili da će i ove sezone biti kandidat za titulu. 

Međutim, pažnju španskih medija u ovom susretu je privukao Thomas Muller. Njegova reakcija nakon što je dobio žuti karton u duelu sa Kieranom Trippierom ih je poprilično 'upalila' i postao je odjednom veliki neprijatelj španskih medija.



On je igrače Atletica navodno nazvao najvećim nasilnicima u svijetu fudbala i to dok je protestvovao kod sudije Michaela Olivera. "Šta je ovo? Nemoguće. Igramo protiv najvećih nasilnika u svijetu fudbala i ti mi daješ žuti za ovakav prekršaj", navodno je rekao Muller. 

Ove riječi su naravno uvrijedile Špance. Mediji u ovoj zemlji dosta pišu o tome i Muller sigurno nije omiljena ličnost kod navijača i igrača Atletica nakon ovoga.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.