Počinje stvaranje novih Galaktikosa - Florentino Perez kreće u nemoguću misiju

Misija Galaktikos može da počne, Perez u kontaktu sa šeikom! 


Real Madrid nije pazario tokom prethodnog prelaznog roka. Madriđani su vratili par igrača poput Odriozole i Odegarda sa pozajmica. Dobro su i zaradili, prodali su Hakimija, Reguliona i Oskara Rodrigeza za oko osamdeset miliona evra, a tu su i pozajmice Bejla, Reinera i Areole koje će umanjiti iznos plata na godišnjem nivou. 

Perez se oprezno poneo na tržištu u toku korona pandemije, ali španski mediji prenose kako je sve to plan štednje. Već se zna prioritetna meta narednog leta, naravno, u pitanju je Kilijan Mbape. Francuz je navodno obavestio predstavnike PSŽ-a da će po kraju sezone napustiti Pariz. 



Ofanzivcu ugovor ističe 2022. godine tako da je ovo i zadnja šansa da se na zlatnom dečku prošlog Mundijala i zaradi osetan novac. Madriđani pišu kako je sam Perez uzeo pregovore na sebe što jasno govori o važnosti projekta koji će za centralnu figuru imati upravo mladog Francuza. 

Predsednika Real Madrida neće pregovorati sa sportskim direktorom PSŽ-a već direktno sa šeikom Al-Kelafijem. Prvi signali su pozitivni, sam igrač želi da zaigra u 'kraljevsko-belom' dresu pod Zinedinom Zidanom. Procenjuje se da bi transfer iznosio oko 150 miliona evra, Perezu pogoduje što je trenutna situacija oko pandemije umanjila cene igrača a tu je naravno i ugovor igrača koji ističe 2022. godine. 



Što se tiče plate Perez je spreman da ide do 40 miliona evra godišnje čime bi Mbape zauzeo mesto kao jedan od najplaćenijih fudbalera današnjice. Plan je da francuski ofanzivac otvorio novi "Santijago Bernabeu" gde se završavaju poslovi oko promene terena dok se utakmice prvog tima igraju na "Alfredo di Stefano" pomoćnom stadionu. Mbape nikada nije skrivao želju za dresom Real Madrida, izgleda da je Perez spreman da mu želju i ispuni.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.