Lampard ne staje - Ukoliko dovede najnoviju metu dobiće titulu najsposobnijeg menadžera

Kakav tim je napravio Chelsea to je već svima jasno, ali on ne namjerava da stane i sada želi i jednu od najvećih zvijezda Juventusa.


Čelsi je definitivno bio jedan od najaktivnih timova tokom prelaznog roka. "Plavci" su dobrano naplatili svoju "štednju" tokom prošle godine. 

U ofanzivi su stigli Verner, Haverc i Zijeh - videćemo ko će se sve izboriti za mesto u ofanzivi. A Tutomerkato prenosi kako to nije dosta Lampardu. Naredna meta dolazi iz Juventusa, u pitanju je Paulo Dibala! 



Argentinac ima još dve godine ugovora sa "bjankonerima", za sada su pregovori oko produžetka bili neuspešni i u tome engleski klub vidi svoju šansu i sjajnu priliku da dođe do jednog od najvećih talenata.

Čelsi motri na njega, ali i na Lautara Martineza, kojeg takođe žele brojni klubovi - međutim protumačeno je kako će fudbaler Intera napustiti klub samo u slučaju ponude Real Madrida ili Barselone. 



Dibala nije nastupao za Juventus još od meča sa Liona gde se i povredio, bio je na klupi protiv Rome - očekuje se da dobije minutažu protiv Krotonea. Videćemo tokom narednog perioda hoće li se napraviti naredni koraci po pitanju pregovora, stav Juventusa je uvek bio da Dibala nije na prodaju.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.