Lamapard je donio konačnu odluku - Na klupu ide najskuplje pojačanje od prije par godina

U timu Chelseaja dolaskom Franka Lamaprda konkurencija za pozicije je postala izuzetno velika tako da je i najskuplje pojačanje od prije par godina izgubilo svoje mjesto u timu.


Chelsea je sinoć na Stampford Bridgu odigrao 0:0 protiv Seville u prvom kolu Lige šampiona, a Mendi, koji je u završnici prelaznog roka došao iz Rena, dobro je branio. 

Upitan da li je Francuz već postao prvi golman, Lampard je odgovorio: "U ovom trenutku jeste, pokazao je kvalitet". "Igrao je veoma dobro, već dve utakmice nije primio gol. Kako stvari stoje, on je prvi golman, ali za to mesto je uvek borba. Zadovoljan sam kako je odigrao", rekao je Lampard, prenijeo je Sky. 



Golman Kepa Arisabalaga nije u formi i ostavljen je na klupi posle utakmice sa Sautemptonom u nedelju, koju je Čelsi odigrao nerešeno 3:3. Govoreći o sinoćnjoj utakmici, Lampard je rekao da je Sevilja vrhunski evropski tim i da je njegova ekipa dobro odigrala. 

"Imali smo dobru kocentraciju, napravili smo mnogo dobrih odluka i ovo je dobra osnova. Mislim da smo napravili pozitivan rezultat. Nismo primili gol, mislim da je to za nas velika stvar", naveo je trener londonskog kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.