Everton je lider Premier lige i sada se suočava sa prvim velikim problemom - Krivac je Van Dijk

Everton zaista briljira na startu nove sezone Premier lige i djeluju zaista stabilno i jako, a sada se suočavaju i sa prvim većim problemom.


Prvenstvo je otvorio fantastično, a mnogi vjeruju da je jedan od najzaslužnijih za ovako dobar start ekipe Evertona koja je oduševila sve na početku ove sezone.

Jamesu Rodriguez pokazao se kao fantastičan 'rizik' Carla Ancelottija u ovom ljetnom prijelaznom roku. Kolumbijac je neko vrijeme bio 'persona non grata' u Madridu, a dojam je da niti jedan klub nije bio dovoljno 'hrabar' da ga angažira. 



Cijelu situaciju iskoristio je Carlo Ancelotti, talijanski stručnjak koji je imenovan za novog trenera Evertona, a imao je prilike trenirati Jamesa za vrijeme boravka na Santiago Bernabeu.

James je u Everton stigao – vjerovali ili ne – potpuno besplatno, a iako su neki mediji pisali drugačije, podatak da za njega engleska momčad nije platila ni euro odštete stigla je od Jamesovog prvog kluba u karijeri, Envigado, koji nije dobio nikakav postotak za razvoj igrača prilikom ovog transfera.



'Posljednji cener' u modernom nogometu svoju otočku avanturu otvorio je sjajno, u pet nastupa upisao je tri pogotka i jednako toliko asistencija. Glavni osumnjičeni je Virgil Van Dijk, izgleda kako je njegov start na Jamesa u prvenstvenom ogledu bio ipak dosta ozbiljniji nego li se to mislilo u početku. 

Ancelotti je izjavio za otočke medije kako su Kolumbijcu potrebni dodatni dani bez ikakvih napora kako bi u potpunosti zaliječio ozljedu (udarac) te da nema smisla riskirati i staviti ga u početnu momčad.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.