Conte pravi čistku poslije lošeg starta sezone - 2 velike zvijezde na izlaznim vratima Intera

Inter je osvojio sedam bodova u četiri utakmice, najgori start Kontea u karijeri


Kristijan Eriksen želi da napusti Inter. I to nije tajna, kao ni Konte nema neko mišljenje o njegovim kvalitetima. Danac je igrao dobro za reprezentaciju, ali ponovo nije dobio šansu u "Madonini". 
 
On zna da trener nema u njega poverenja, da ne želi da menja formaciju, a italijanski mediji smatraju da se nije ni zbližio sa saigračima. Situacija je komplikovana, ali izlaz bi mogao da bude u januaru. 



Kao i u slučaju Ikardi pojavio se Pari Sen Žermen. Eriksen bi oberučke prihvatio ponudu, ideja Leonarda je da uzme Danca na pozajmicu, a zatim da otkupio njegov ugovor, ukoliko bude odigrao određeni broj utakmica i ispunio klauzulu. 

Inter bi radije jasno da odmah proda nekadašnje igrača Ajaksa i Totenhema, ima interesovanja iz PL, ali ne od najjačih klubova, i niko neće platiti 50 miliona evra koliko traže Italijani. Zbog toga je pozajmica realnije rešenje, Inter čeka PSŽ i kada je Škrinjar u pitanju, mada bi u trku mogao da se uključi Liverpul. 



I Slovak nema mesta kod Kontea koji želi novog štopera jer eksperiment sa Kolarovim po ljudima iz Intera nije uspeo. Ciljaju sada NIkolu Milenkovića, ali za to će morati da izdvoje 40 miliona evra. 

Nema kupovina bez prodaja, iz Kine je stigla jasna poruka, gubici su veliki zbog korone, pa ćemo videti šta može Marota da napravi u januaru...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.