Barcelona zna oko koga se gradi tim - Završena 4 najbitnija potpisa u Barceloni

Iako nisu doveli neka pojačanja proteklog prelaznog roka u Barceloni su ipak uspijeli da završe nekoliko zaista bitnih poslova.


Ekipa Barcelone objavila je sinoć da su potpisani ugovori sa četvoricom fudbalera i na taj način su očuvali glavni kostur tima za naredne godine. 

Dogovor o produžetku saradnje sa katalonskim velikanom postigli su Gerard Pique, Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet i Frenkie de Jong.  Pique je ugovor produžio do 2024. godine, jednu sezonu duže u klubu će ostati njemački golman Ter Stegen, dok su potpise do 2026. godine na ugovor stavili Lenglet i De Jong. 



Očigledno je da Barca oko ovih fudbalera planira graditi budućnost ekipe, a vidjet ćemo hoće li u narednom periodu biti dogovoren još neki produžetak saradnje. Naravno, sve su oči uperene u Lionela Messija koji ima pravo ako to želi da ode na kraju naredne sezone kao slobodan igrač. 

Klub se nada da bi i on mogao ostati, a vidjet ćemo hoće li se to i desiti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.