Barca i Real jedva dočekali: Solskjaer u velikom problemu - Najbolji igrač želi da napusti klub

Čini se kako se za United samo nstavljaju problemi i reklo bi se da im se ne nazire kraj, te će Solskajeru biti itekako teško zadržati svoju poziciju.


U posljednje vrijeme u svlačionici Manchester Uniteda ne vlada najbolja atmosfera, a sve je počelo nakon poraza na Old Traffrordu protiv Tottenhama (1:6).

Engleski mediji otkrili su da je na poluvremenu ove utakmice došlo do svađe u svlačionici Crvenih đavola, te da su u glavnim ulogama bili Bruno Fernandes i Harry Maguire. Fernandes je početkom godine došao u United iz Sportinga i pokazao se kao pravo pojačanje. 



No, mediji na Otoku pišu da je nezadovoljan situacijom na Teatru snova i da već razmišlja o odlasku. Navodno, Bruno Fernandes je odlučan da napusti United već u januaru ukoliko se situacija u klubu ne popravi. 

On već ima nekoliko ponuda, a u slučaju odlaska mnogi vjeruju da će završiti u španskoj La Ligi. Interes za ovog portugalskog veznjaka pokazali su Real Madrid i Barcelona koji pomno prate dešavanja na Old Traffordu. 



Ovaj 26-godišnjak je već zabio 12 golova u dresu Uniteda u svim mečevima i sigurno da bi za ovaj klub bio ogroman udarac ukoliko ih on napusti. Međutim, jasno je da je United u velikoj krizi i da se nešto hitno mora poduzeti jer Fernandes neće biti jedini koji će zatražiti odlazak iz kluba već u januaru.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.