Arsenal konačno dobija priliku da se riješi svog problema: Stigla ponuda za transfer Mesuta Ozila

Jedan od najboljih veznjaka planete prije nekoliko sezona u poslednjih par je postao veliki problem za ekipu Arsenala s' obzirom na to koliko je opteretio budžet kluba.


"Tobždije" željele da ga se otarase besplatno, sada je u opticaju mnogo bolja mogućnost... Sudbina Mesuta Ozila je i dalje neizvesna. 

Ugovor sa Arsenalom ističe mu narednog ljeta, ubedljivo je najplaćeniji igrač u ekipi Mikela Artete koji ga ne vidi u svojim planovima. Mediji na Bliskom istoku prenose informaciju da je Al Nasr poslao ponudu "tobdžijama" vrednu 5.000.000 funti. 



Klub iz Saudijske Arabije je spreman da preuzme i visoku platu ofanzivnog veziste koji u Londonu zarađuje 400.000 funti nedeljno. Interesovanja nije manjkalo ni do sada, konkretno govorilo se o klubovima iz Turske i SAD, ali niko od njih nije bio spreman da izdvoji ogroman trošak na nedeljnom nivou. 

Čeka se odgovor Arsenala, ali i samog Ozila koji će 15. oktobra napuniti 32. godine i ostaje samo pitanje da li će i on izraziti želju da se ovaj transfer i izvrši.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.