Ambiciozan plan Lamparda: Igrača kojeg žele Klopp i Guardiola vidi kao zamjenu za Cantea

Igrača kojeg prate Klopp i Guardiola vidi kao zamjenu za Cantea 


Sinoć je završeno prvo kolo Lige šampiona. Jedan od učesnika jeste i Borusija Menhengladbah koja je umalo savladala Inter na "Meaci", ali Lukaku donosi bod Konteo kasnim pogotkom. U dresu Borusije nismo mogli da vidimo Denisa Zakariju. 

Na žalost defanzivni igrač nemačkog kluba muku muči sa povredom još od marta meseca, uskoro se vraća na teren, ali ni povreda ne sprečava veliko interesovanje. Za švajcarskog Vijeru kako su ga nemački mediji prozvali interesuju se mnogi klubovi, prednost se daje onim najbogatijim u Premijer ligi. 



Zakariju već neko vreme prati Čelsi, tu su još Liverpul i Siti. "Plavci" izgleda ne planiraju da stanu sa kupovinama, žele maksimalno da iskoriste "godinu štednje" koju su imali. 

Liverpulu bi svakako prijalo osveženje na poziciji zadnjeg veznog, a ni Sitiju nije najbolje uspelo sa Rodrijem dok je Fernandinjo već u ozbiljnim godinama. Cena neće biti mala, Zakarija se već sada procenjuje na 40 miliona evra. 



Pre tri godine za njegov transfer iz Jang Bojsa Borusija je morala da izdvoji oko 12 miliona evra - smeši im se ozbiljna zarada. Vidjecemo da li ce Abramovic ispuniti još jednu želju Lampardu

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.