Wolverhampton napravio najveći transfer ikada - Stigla uzdanica u budućnost i velike rezultate

Veoma brzo su postali jedan od omiljenijih klubova engleske Premier lige i to najviše svojom borbenošću, ali i brzim usponom ka eliti Premier lige.


Wolverhampton je danas napravio jedan zaista veliki posao, Wolvesi su ozvaničili najveći transfer u klupskoj historiji kluba i potpisali pojačanje koje treba da donese svjetlu budućnost.
Klub koji je postao utičište portugalskih fudbalera danas je potvrdio transfer 18-godišnje mlade nade Fabija Silve i to vrijedan 40 miliona eura. Riječ je o sjajnom talentu kojeg su dugo pratili i za kojeg su interes pokazali mnogi evropski velikani.Momak koji je tek nedavno postao punoljetan tako je postao najskuplje pojačanje u historiji Wolverhamptona, a s obzirom na to da su u transfer uključeni i razni bonusi, lako bi se moglo desiti da transfer bude i veći od onoga koji se trenutno i zvanično pominje.

Reklo bi se na prvu, sjajan posao Wolverhamptona koji ovim potezom pokazuje velike afinitete u budućnosti ka velikim rezultatima. Pokazaće vrijeme...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.