Timo Werner nakon debija u Premier ligi: Totalno je drugačije, jedne stvari nema u Njemačkoj"

Nova zvijezda plavaca iz Londona pričala je o svojim utiscima nakon debija u Premier ligi i navela ključna zapažanja i razlike od okruženja u kojem je igrao do sad. 


Timo Werner je pričao o glavnim razlikama između Premier lige i Bundeslige nakon meča Chelseaja protiv Brighona u kojem je Chelsea slavio sa 3:1.
Sjajni 24-godišnji Werner je izgledao sasvim solidno u svom debiju za ekipu iz Londona i reklo bi se da se dobro snašao sa odbranom premierligaškog kluba kako je i sam bio zaslužan za jedan od golova Chelseaja.



Werner je nakon svog prvog meča u Engleskoj naglasio da ga je iznenadilo što se igralo jako otvoreno u drugom poluvremenu što je nešto na šta nije navikao do sad. Takođe Werner je bio impresioniran i fizičkom spremom i jasno vidljivom razlikom u fizikalijama igrača.

"Igra je totalno drugačija ovde, igra se dosta otvoreno a onda u drugom poluvremenu neočkivano igra se maksimalno promijeni i pojača. Tako da mi je veoma drago da smo pobijedili ovaj meč jer nam je Brighton zadao zaista dosta problema, pogotovo u drugom poluvremenu."




"Igrao sam protiv tri zaista ogromna i izrazito snažna defanzivca, prava džina, i to je nešto na šta ne možete naletiti u Njemačkoj i zaista mi je drago da se nalazim ovde i u ovakvom okruženju." 

"Brighton je igrao jako dobro i od samog početka su nas pritisnuli i krenuli snažno i bila je to jedna zaista teška utakmica a sledeća će da bude još i teža pošto je protiv Liverpoola", jasan je bio Timo Werner.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.