Povratak na velika vrata: Brazilac i bivši igrač Chelsea glavna želja Arsenala

Arsenal još nije završio posao, velika želja trenera je bivši igrač Chelsea


Arsenal je dobro započeo sezonu, nakon osvojenog Čeriti šilda, osvojena su i prva tri boda na gostovanju Fulamu. Ipak, posao van terena još uvek traje, a sve u cilju dodatne zarade kako bi "tobdžije" do kraja prelaznog roka doveli neko zvučnije pojačanje.

Za početak, iz Dižona stiže golman Runar Aleks Runarson koji će biti alternativa Berndu Lenu. Nakon prodaje Emilijana Martineza u Aston Vilu za 20 miliona funti, akvizicija vredna 1,5 miliona doneće ozbiljan profit. Islanđanin će potpisati petogodišnji ugovor na preporuku trenera golmana Inakija Cane koji ga je trenirao u Nordsjelandu.



Mikel Arteta želi Serhija Regilona na levom beku, ali je sjajni Španac prema nekim navodima bliži Čelsiju i Mančester junajtedu u ovom trenutku. Toreira će napustiti Emirejts, Torino je spremio 22 miliona funti i uskoro se očekuje završetak posla, pa je Arsenal ponovo pokrenuo inicijativu za dolazak Tomasa Partija iz Atletika.

U međuvremenu se pojavilo novo ime, bivši fudbaler Čelsija Oskar otkrio je da su ga Vilijan i David Luiz kontaktirali kako bi ga ubedili da se vrati u Premijer ligu. Oskar je član Šangaja gde nedeljno inkasira basnoslovnih 450.000 evra, pa bi u slučaju prelaska u Arsenal morao da barem prepolovi zahteve. Sa druge strane, tu je povratak u Evropu i na najveću fudbalsku scenu.



Još jedan "Kinez" je zanimljiv upravi kluba iz Londona, već se govorilo o Stefan El Šaraviju koji želi povratak u Evropu, ali "tobdžije" za sada nisu krenule u konkretnu akciju. Napad predvođen Obamejangom i Lakazetom je skockan, pa u slučaju da obojica ostanu u Londonu ne treba očekivati neko zvučnije pojačanje u navali. Osim ako ne "iskrsne" dobra prilika...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.