Ponovo ista situacija: Još jedan Pirlov veliki transfer zavisi od Milika

Juventus je itekako bio aktivan u poslednjem prelaznom roku i čini se kako ni u njegovom nastavku nema namjeru da stane.


Torinski Juventus nije uspio da angažuje Edina Džeku jer Arkadiusz Milik nije mogao da se dogovori oko određenih detalja sa ekipom Napolija iz koje je trebao otići u Romu. 

Stara dama je dugo čekala Džeku. Ipak, kako Milik i Napoli nisu uspjeli da se dogovore Juve se okrenuo Alvaru Morati i završio je transfer jako brzo. Ipak, još jedan transfer će Juventusu sada zavisti od Poljaka. 



Bianconeri sada žele dovesti Moisea Keana iz Evertona kao opciju u timu za pravog rezervnog napadača i ponovo čekaju rasplet između Milika i tima sa Goodisona. Everton je zainteresovan za dovođenje poljskog napadača, a Juventus će pomno da prati razvoj situacije.

Spremni su da ga dovedu, ali on je i dalje u problemu sa Napolijem i ne želi da plati određene penale za koje ga terete u rukovodstvu kluba. Kean je sada na čekanju. Od Milika će sve zavisiti i vidjet ćemo hoće li Juve zbog poljskog napadača ponovo ostati bez planiranog pojačanja.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.