Manchester United svi znaju kao "Crvene Đavole", ali današnjim potezom su postali "Zebre"

Poznati klub iz Manchestera koji čitava planeta poznaje pod nazivom Crveni Đavoli. Odmah znate da je riječ o Manchseter Unitedu.


Premier liga kreće za sedam dana i svi željno iščekuju početak sezone i da vide na TV ekranima svoje omiljene klubove.
Isti ti klubovi imaju još tačno mjesec dana na raspolaganju kako bi pojačali svoje timove i što bolje krenuli u otvaranje nove sezone. Pojedini od njih dolaze sa mnogo transfera i promjena, poput Chelsea. Ali i Manchester United je napravio neke velike izmjene.United je krenuo u pojačavanje tima sa Van de Beekom, spominje se i Sergio Reguilon iz Real Madrida. Međutim, danas je jedna vijest poprilično razočarala navijače tima sa "Old Trafforda". 

Poznata je i treća garnitura dresova velikana iz Manchestera, biće to jedno novo i do sad neviđeno 'zebra' izdanje Uniteda, izdanje koje sigurno niko od navijača ovog kluba nije očekiva, pogotovo uzimajući u obzir da je riječ o ekipi koju zovu Crveni Đavoli.Navijači su 'provalili' genijalno plan, jedan od komentara nove garniture jeste da će Solskjaerovi momci pokušati da hipnotišu svoje rivale na terenu sa ovakvim dresovima. Šalu na stranu ipak, ali mi se iskreno nadamo da ćemo ovaj dres gledati u što manje prilika tokom sledeće sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.