Lampard otklonio glasine o odlasku njegove zvijezde: "On mi je ključan, naravno da ostaje u timu"

Frank Lampard je od trenutka kako je došao na klubu Chelseaja napravio zaista mnogo stvari. 


Mnogo igrača je došlo u tim, mnogo ih je otišlo i tek će da odu. Među brojnim velikim imenima koja je doveo u tim kao značajna pojačanja našli su se između ostalih i Kai Havertz, Hakim Zyech i Timo Werner.
Njihovim dolaskom mnogi su izgubili svoje mjesto u timu i krenulo je sastavljanje liste za otpis. Među brojim imenima igača koji će napustiti klub u narednom periodu našlo se i ime Ngolo Kantea za kojeg su odmah krenule stizati ponude.



Inter je bio najkonkretniji i prvi javno krenuo po ovog veznjaka. Kasnije se čak i pominjala cifra od 70-80 miliona eura za sjajnog Kantea. Ali poslednjim obraćanjem Lamparda sve dileme su otklonjene.

"Vidio sam razne glasine da Ngolo Kante napušta Chelsea, želim da kažem da mi je on itekako bitan, on je ključan igrač u timu i naravno da ga želim u svom timu i ne želim da ga izgubim. On je igrač koji mi je jako bitan za ono što želim da napravim sa Chelseajem"



Iako su mnogi pomislili da će se dolaskom brojnih pojačanja u tim Chelseaja dokopati velikih imena koja će da izgube svoje mjesto, razočarali su se kada su čuli da među tim imenima ipak neće biti Ngolo Kante.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.