Kao grom iz vedra neba - United kreće po veznjaka Chelseja

U vezi sa Manchester Unitedom dovode se mnoga imena, ali do nešto konkretnije priče nije došlo, a sad odjednom Ole želi veznog igrača sa kojim se do sada nisu povezivale nikakve priče. 


Trener Uniteda izgleda želi da ojača dodatno vezni red, kako situacija stoji neće biti ništa od Sanchoa iako je bio velika želja tima sa Old Trafforda. 

Chelsea je ovaj prelazni rok potrošio oko 200 miliona funti na pojačanja, i čini se kako su spremni sad da se odreknu svog veznog igrača uz adekvatnu ponudu uzimajući u obzir da su u tim Chelseaja stigla neka od zaista velikih imena i to bas u vezni red.



Ole je veliki ljubitelj igara Kantea i želi da ga vidi u svojim redovima da dodatno ojača sredinu uz već pristiglog van de Beeka i od ranije sjajnog Brunu Fernandesa i čini se kako bi to mogla biti jedna zaista dobitna kombinacija na sredini terena.

Jedini problem jeste sedmična plata od 300.000 funti koje će se morati odreći ako želi da zaigra na Old Traffordu, jer sigurno uprava nije spremna da ponudi istu platu kao što sjajni veznjak ima u ekipi Chelseaja.



Kante je do sada odigrao 130 utakmica i postigao 9 golova u Premier Ligi, međutim pokazao se kao jedan od najzahvalnijih igrača na svojoj poziciji. Ostalo je još malo do kraja prelaznog roka da vidimo hoće li doći do ovog transfera.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.